SMJENA SAPUNICA

Je li Asi nova Šeherezada?

28.02.2011 u 08:15

Bionic
Reading

Nakon što se ovoga tjedna završi prikazivanje popularne turske sapunice '1.001 noć', njezin primat među gledateljima mogla bi zauzeti 'Asi'

Ljubavne zavrzlame između lijepe veterinarke Asi i naočitog biznismena Demira na Valentinovo je pratilo 670 tisuća gledatelja, a tri dana kasnije 724 tisuće, piše Extra

Kao i kod '1.001 noći', kemija između dvoje glavnih protagonista vjerojatno je glavni uzrok zbog kojeg je 'Asi' postala toliko popularna. Tubu Büyüküstün, koja tumači lik Asi, i Murata Yıldırıma u ulozi Demira turski su mediji prozvali 'novim Onurom i Šeherezadom', aludirajući na sličnu situaciju između dvoje glavnih glumaca u '1.001 noći'. Štoviše, tadašnja djevojka Murata Yıldırıma, glumica Burçin Terzioğlu - koja glumi u seriji 'Ezel' - bila je iznimo ljubomorna na partnericu svog dečka.

Murat Yıldırım novinarima je ispričao: 'Suprugu sam zaprosio u trenutku kad smo se svađali. Pitala me što želim od nje, a ja sam odgovorio da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka.' Inače, Murat Yıldırım slovi za velikog zavodnika.

Ljubavni život Tube Büyüküstün nešto je manje uzbudljiv. Ova 28-godišnja glumica lani je raskinula zaruke s glumcem Samijem Sandalom, a trenutno je navodno u vezi s glumcem i redateljem Canselom Elcinom. 'Preferiram iskrene, romantične, brižne muškarce koji imaju veliku strast za životom', izjavila je crnokosa ljepotica, koja se pojavila na naslovnicama svih važnijih modnih časopisa u Turskoj.