TV UPUTILI OTVORENO PISMO

Djelatnicima slovenskog TV Pinka podijeljeni otkazi

Nakon što je direktor TV Pinka Željko Mitrović završio u bolnici gdje se opravlja od navodnog pokušaja ubojstva trovanjem, otpušteni novinari informativnog programa TV Pinka u Sloveniji poslali su medijima otvoreno pismo u kojem traže svoje zarađene plaće

'Zbog kulture i bontona, dobro je da se prljavo rublje pere dalje od očiju javnosti, ali mi, bivši novinari informativnog programa na TV Pink SI, smo nažalost došli do točke kada to više nije moguće. Mi moramo štititi svoj integritet', pišu novinari, objavio je index.hr.

'Policija i sve odgovorne institucije rješavaju slučaj navodnog trovanja Željka Mitrovića i moraju saznati ima li to ikakve veze s Pink televizijom u Sloveniji. Naime, nakon Mitrovićevog odlaska u bolnicu preko noći otkaz na televiziji dobili su skoro svi programski ljudi, novinari, tehničari, osiguranje, itd... U Ljubljani je ostalo manje od 20 ljudi', objašnjavaju novinari.

'Zanima nas jedno - kada ćemo dobiti naše plaće? Kada će na našim računima biti novac za profesionalno i dobro odrađen posao, to nam je potvrdilo i vodstvo Pink SI, u prosincu 2010?' poručuju novinari.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više