TV TONY CETINSKI:

'Prema kandidatima neću biti blag'

  • Autor: N. T.
  • 25.2.2009 12:43:57
  • 23.2.2009 15:00:00

U novom glazbenom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', među tročlanim žirijem kandidate će kritizirati ili ohrabrivati i Tony Cetinski koji tvrdi da pjevanje uopće nije toliko bitno koliko je bitno da se na publiku prenesu emocije

Od ove nedjelje pa sljedeća četiri mjeseca, na RTL televiziji emitirat će se novi glazbeni show 'Hrvatska traži zvijezdu', čiji je cilj pronaći i prepoznati glazbeni potencijal i talent među ljudima koji dotad ni na koji način nisu bili medijski eksponirani.

Voditeljsku palicu preuzela je simpatična voditeljica Antonija Blaće, koja kandidatima uglavnom služi kao velika podrška ako ispadnu iz showa.

Žiri čine popularni pjevač Tony Cetinski koji je ujedno i predsjednik žirija. Uz njega, tu su i pjevačica Jelena Radan te Goran Lisica Fox, vlasnik Dallas Recordsa.

Toni kaže da prema kandidatima neće biti blag jer smatra da treba biti iskren i reći što misli, a ne ono što bi drugi htjeli čuti. 'Govorio sam kandidatima da ako jednoga dana postanu zvijezde, da će prolaziti kroz razne igrice, spletke, komentare i medijske napise i već sada oni se moraju za to pripremiti', rekao je Tony za tportal.hr.

Kod kandidata je najvažnije to da on zna publici prenijeti pjesmu te ona uopće i ne mora biti tehnički savršeno otpjevana.

'Najbolji primjer za to je Marijan Ban. On mene zna nazvati i reći mi: 'Ja ne znam pivat', i ja mu kažem da to nije bitno jer on zna prenijeti pjesmu i ima vezu s publikom', smatra Tony Cetinski.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više