UŠAO U 15?

Beskućnik prošao audiciju za show 'Hrvatska traži zvijezdu'

07.01.2011 u 15:42

Bionic
Reading

Svi koji su na audicijama za show 'Hrvatska traži zvijezdu' glasom očarali Tonyja, Ivanu Mišerić i Foxa dobili su šansu ponovno stati pred nemilosrdni žiri

Prošlog utorka od njih sto u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu odabrano je 60, a sljedećeg dana još 15 najboljih, koji će se natjecati za laskavu titulu nove hrvatske zvijezde u emisijama uživo.

Treća sezona showa 'Hrvatska traži zvijezdu', kao i prethodne dvije, bit će izuzetno zabavna, otkrio nam je predsjednik žirija Tony Cetinski.

'Nakon cjelodnevnih napornih audicija, sa zadovoljstvom vas mogu obavijestiti da smo iznenađeni koliko je kandidata koji dobro pjevaju. Ove godine imamo puno zrelijih vokala i boljih pjevača. Treća sezona donosi puno iznenađenja, tako da ćemo svi zajedno uživati', rekao je Tony.

A kako su se na audiciji snašli jedan beskućnik te djevojka koja radi na hitnim intervencijama u bolnici? Jesu li, kao i ostali, uspješno prošli zahtjevne zadatke, poput pjevanja dueta i kvarteta? Ne preostaje nam drugo nego pričekati proljeće 2011. na RTL Televiziji i vidjeti kojih je petnaestero natjecatelja zadivilo žiri.