URNEBESNA NEDJELJA

'Reno 911', 'Chappelle's Show' i 'South Park' na MTV-ju

07.01.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Od 9. siječnja, svake nedjelje s početkom u 21 sat na MTV-ju vas očekuje večer komedije uz legendarne serije Comedy Centrala – 'Reno 911', 'Chappelles's Show' i 14. sezonu 'South Parka'

'Reno 911'

Kultna serija 'Reno 911' konačno i kod nas, i to samo na MTV-ju! Životi sedmorice nesposobnih zamjenika šerifa iz Renaa detaljno su prikazani u ovoj parodiji na seriju 'Cops'.

Među živopisnim likovima nalaze se poručnik Jim Dangle, niski, nadobudni, gay supervizor koji je uvijek u kratkim hlačama, zamjenik James Garcia, koji je od policijske brutalnosti napravio umjetničku formu, zamjenik Trudy Wiegel, manično-depresivni, rasistički nastrojen psihopat, zamjenik Clementine Johnson, neugledni bivši pomoćnik mađioničara, zamjenik Travis Junior, seljačić koga nitko nikada nije vidio bez neprobojnog prsluka i sunčanih naočala, zamjenik S. Jones, polovično uspješan ženskaroš i zamjenica Raineesha Williams, tamnoputa policajka sa stavom i dobrom guzom.

U kakve će sve nevolje i komične situacije upadati, pogledajte od 9. siječnja svake nedjelje u 21 sat i reprizno ponedjeljkom u 23.10, utorkom u 22.40 i četvrtkom u 22.20

'Chappelle's Show'

Od svoje premijere u siječnju 2003. 'Chappelle's Show' je postao kulturološki fenomen. Dave Chappelle je stand-up komičar koji godinama nasmijava publiku svojim jedinstvenim i urnebesno smiješnim pogledom na američku kulturu, glazbu, film, događaje i svakodnevne događaje.

Likovi poput slijepog Claytona Bigsbyja, borca za premoć bijelaca, koji nije svjestan da je crnac i ovisnika o cracku Tyronea Biggumsa, učinili su da 'Chappelle's Show' postane jedna od najpopularnijih emisija Comedy Centrala.

Već u drugoj sezoni bio je proglašen jednom od najutjecajnijih skeč emisija u povijesti televizije. Sa skečevima koji su parodije na showbuisness, MTV Cribs i Tupacove najpoznatije tekstove, Dave je postao heroj komičarima i fanovima.

Ne propustite 'Chappelle's Show' na MTV-ju svake nedjelje od 9. siječnja u 21.20 i reprizno utorkom u 22.00, srijedom u 23.10 i četvrtkom od 22.40

'South Park'

South Park ekipa nastavlja šokirati i nasmijavati do suza, a u 14. sezoni, koju možete ekskluzivno pratiti samo na regionalnom MTV kanalu, još jednom će pomaknuti granice dobrog humora.

Autori su Tray Parker i Matt Stone, a serija se bavi doživljajima četvorice dječaka i njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Colorado. Serija obiluje nadrealizmom, parodijom, satirom i crnim humorom koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue te razna aktualna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a neće sigurno ni vas.

Po dvije epizode iz 14. sezone 'South Parka' su na programu svake nedjelje od 21.50, dok su reprize utorkom i četvrtkom u 23.10 i petkom u 22.20

Svi koji nisu pogledali TV premijeru neke od ove tri serije mogu nadoknaditi propušteno na mtv.com.hr tijekom cijelog tjedna.

Chappelle's Show