TV VRATILI SE TURCI

Ezelov ujak Ramiz pronašao kćer u Dubrovniku

  • Autor: I. T.
  • 4.1.2011 11:41:17
  • 4.1.2011 10:55:35

Sljedećeg utorka RTL televizija emitirat će epizodu serije 'Ezel' koja je djelomično snimljena u Dubrovniku i koja će nas upoznati s novim ženskim likom, mladom djevojkom Azat, dosad nepoznatom kćeri ujaka Ramiza

U četrdesetoj epizodi serije 'Ezel' gledatelji RTL televizije imat će priliku vidjeti scenu koja se prošle zime snimala ispred kipa Ivana Gundulića i gradskih zidina u Dubrovniku, a u kojoj su građani Dubrovnika odglumili turiste i kumice na placu.

Na početku epizode Ezel doznaje da su trojica Ramizovih sinova poginula u čudnim okolnostima te da naručitelji i počinitelji ubojstava nisu nikad pronađeni. Iako je izgubio voljenu djecu, ujak Ramiz je sretan što ubojice nisu pronašle njegovu dosad nepoznatu kćer Azat koju ni on sam nikada nije upoznao.

Lutajući po napuštenoj tvornici u potrazi za nepoznatom maskiranom osobom, Ezel naleti na ruksak s videokamerom u kojoj je snimka Azatinog putovanja u Dubrovniku na kojoj će se jasno vidjeti kako je Azatino nebrižno poslijepodne uništio nepoznati muškarac ubivši joj prijateljicu na Trgu Ivana Gundulića te je zatim naganjao do poznatih gradskih zidina. Na kraju joj je u pomoć prišao Tefo, Ezelov prijatelj i tajni igrač, te je spasio od sigurne smrti.

Što se dalje dogodilo s Ramizovom kćeri i hoće li uz Ezelovu pomoć ipak stupiti u kontakt s izgubljenim ocem, gledatelji će moći doznati sljedećeg utorka, 11. siječnja, u 20 sati na RTL televiziji.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više