BOŽIĆNI SPECIJAL

Zrinka i Nicholas pobjednici 'Plesa sa zvijezdama'

26.12.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Iako je ovogodišnji šou 'Ples sa zvijezdama' dobio svoje prvake Neru Stipičević i Damira Horvatinčića, prikazan je božićni specijal koji nas je prisjetio na parove koje smo imali prilike gledati posljednjih pet sezona

Ana Horvat i Gordan Kožulj

U posebnoj emisiji nastupili su Zoran Vakula, Zrinka Cvitešić, Luka Nižetić, Lana Jurčević, Gordan Kožulj i Maja Šuput zajedno sa svojim plesnim učiteljima. Iako nije bilo bodovanja u klasičnom smislu, žiri u sastavu Milka Babović,Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman prisjetio se prvih nastupa plesnih parova te dao sud o onome posljednjem.

Zajednička odluka žirija bila je da su pobjednički par Zrinka Cvitešić i Nicolas Quesnoit koji su u specijalnoj božićnoj emisiji otplesali tango te izmamili brojne pohvale.

Zoran Vakula i Ksenija Pluščec otplesali su  rumbu, kao i Lana Jurčević i Hrvoje Kraševac. Žiri je posebno pohvalio Lanine pokrete istakavši da je sinoćnja rumba bila 'ženska' i odisala seksipilom.

Simpatični Gordan Kožulj i Ana Herceg odlučili su se za prigodni bečki valcer, na veliko zadovoljstvo žirija koji je istakao da Gordan nije zaboravio korake.

Luka Nižetić i Mirjana Žutić, pobjednici druge sezone šoua, plesali su jive, a za isti ples su se odlučili i veseli Maja Šuput i njezin partner Ištvan Varga čiji nastup je ujedno i zatvorio specijalnu plesnu večer.