FALI (SAMO) TREĆI?

Saša i Kedžo: Tin je menadžer na Braču i navija za nas

23.12.2010 u 15:46

Bionic
Reading

Između 24 natjecatelja Dore 2011, koji su danas službeno predstavljeni na HRT-u, pozornost su izazvali Saša Lozar i Damir Kedžo, nekadašnje zvijezde reality showa 'Story SuperNova', koji su kasnije nastupali kao trojac Saša, Tin i Kedžo

Karijera im tada nije potrajala, dečki su se razišli, da bi se sada Saša i Kedžo ponovo našli zbog istog cilja, ali – odvojeno.

'Ja sam Damir Kedžo, imam 23 i pol godine, dolazim s otoka Krka i prvi put sam na Dori', predstavio se prvi od njih.

'Ovo mi je simpatično natjecanje, ali stigao sam s najozbiljnijim namjerama da predstavljam svoju zemlju na Eurosongu u Düsseldorfu. Možda su neki tu zato da ih mama vidi na TV-u, ali ja neću biti lažno skroman jer u međuvremenu nisam stajao. Završio sam jazz pjevanje na Glazbenoj akademiji, a plešući hip hop pobijedio sam na Festivalu mladih u Bjelorusiji i zaradio 10 tisuća dolara', nizao je Kedžo atribute sebi u korist.

Njegov bivši kolega iz boy benda imao je smireniji pristup, ali iste ambicije. 'Ja sam Saša Lozar, također sam prvi put na ovome natjecanju i najviši sam od svih kandidata', kazao je 30-godišnji pjevač iz Laduča kraj Zaprešića.

'Uzori su mi Michael Jackson, Stevie Wonder i George Michael, pa bih volio pjevati nešto u tom stilu, a iza mene je mala četa navijača – cijela šira familija, na čelu s moje dvije najdraže cure, suprugom Marinom i dvoipolgodišnjom kćerkicom Evom', rekao je Saša.

Njihov treći sudrug, Tin Samardžić, ostao je ovom prilikom na svom Braču, gdje radi kao menadžer u turizmu. 'U kontaktu smo, čujemo se svaki dan i nas trojica smo si najbolji kritičari', vele dvojica natjecatelja, aludirajući da će Tin biti siva eminencija i njihov najveći navijač na Dori 2011. u pokušaju da se domognu Njemačke.