TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 21. prosinca

22.12.2010 u 11:15

Bionic
Reading

Božić se bliži, a tportal.hr i dalje nagrađuje vjerne čitatelje. Ovoga puta najbrži mogu osvojiti mnoštvo CD-a i knjiga, zatim parfem, kozmetiku i majice.

Mozaik knjiga će vas nagraditi s tri naslova - 'Nemoćne godine', 'Dnevnik dobrih anđela' i 'Velika knjiga pletenja'.

Sue Townsend, 'Nemoćne godine'

Adrian Mole ima trideset i devet godina i jednu četvrtinu. Budući da nije mogao plaćati hipoteku na stan uz rijeku, račune kreditne kartice i kartica trgovačkih lanaca, bio je primoran preseliti u turobni dio seoskog Leicestershirea, tik uz selo Mangold Parva, i živjeti u preuređenom svinjcu, vrata uz vrata sa svojim roditeljima Georgeom i Pauline. I dok se Adrianove brige množe, pripiti telefonski poziv njegovoj staroj simpatiji dr. Pandori Braithwaite, parlamentarnoj zastupnici i nižoj ministrici u Ministarstvu vanjskih poslova (u kojemu je njezin tečan mandarinski od koristi), budi sjećanja na zajedničku strast i navodi ga da se zapita je li ona jedina koja ga sad može spasiti.


Sanja Polak, 'Dnevnik dobrih anđela'

Omiljena dječja spisateljica Sanja Polak u svojoj novoj knjizi vodi vas u čarobni svijet anđela. Kada učiteljica Nadica učenicima 3. b OŠ Lovre Katičića zada da vode božićni dnevnik, među 'Ljubekima' će zavladati panika. Ali, u pomoć će im pristići dobri anđeli, njih dvadeset četvorica, koji će im svakoga dana adventskoga razdoblja nastojati podariti svoju vrlinu. Kako će anđeo vedrine, Vedri, razvedriti dječja lica? Hoće li anđeo reda, Redni, uspjeti unijeti red među 'Ljubeke'? Što će učiniti anđeo topline kako bi zagrijao dječja srca u te zimske dane? S kakvim će se problemima susresti ostali anđeli i hoće li uspjeti u svojemu naumu?


Claire Crompton, 'Velika knjiga pletenja'

Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoću ovog priručnika, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo. Za sve početnike ovo je osnovni vodič koji omogućuje da se odmah počne plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija. Priručnik sadržava više od 25 kreacija, novih tehnika i cjelovite upute kako čitati uzornice i šiti odjevne predmete. Napokon, prikazano je više od 100 uzoraka u opširnoj Biblioteci uzoraka pa se lako može izabrati, i na pletenje primijeniti, željeni izgled.

Atlantic grupa poklanja našim čitateljicama dva Ahava Source pilinga za lice obogaćenih mineralima i ekstraktima Mrtvog mora.

Proizvodi iz Ahava linije Source obiluju hidratizirajućim sastojcima, a inspirirani su prirodom i usavršeni vrhunskom tehnologijom. Source proizvodi intenzivno hidratiziraju i hrane kožu, daju joj novu vitalnost i trenutačno popravljaju njezin izgled. Obogaćeni Mineral Skin Osmotor (MSO) u sebi sadrži precizno znanstveno izbalansiranu razinu minerala koji se nalaze u našoj koži. Source proizvodi za njegu lica visoko su učinkoviti u održavanju kože vitalnom s pomoću cjelodnevnog hidratizirajućeg učinka, potičući njezin prirodni anti aging obrambeni sustav.

Universal vas nagrađuje s po 2 CD-a Nelly Furtado, Take Thata i N.E.R.D.-a.


Nelly Furtado, 'The Best Of Nelly Furtado'

'The Best Of Nelly Furtado' je kompilacija s osvrtom na senzacionalno i blistavo prvo desetljeće kanadske kantautorice portugalskog podrijetla. U tom je razdoblju bila nominirana za sedam Grammyja, od kojih je jedan i osvojila, a okitila se i MTV te Brit Awards odlikovanjima. U svojoj rodnoj Kanadi nagradu Juno je osvojila nekoliko puta. Kompilaciju najboljih pjesama predvodi nova pjesma i singl 'The Night Is Young' koja pruža uvid u zvuk koji možemo očekivati na novom studijskom izdanju koji najavljuje za 2011.


Take That, 'The Progress'

'The Progress' je ime šestog studijskog albuma britanskog boy benda Take That i prvi od 1995. godine na kojem se pojavljuje i Robbie Williams. Još u srpnju ove godine najavljeno je kako će se Robbie Williams ponovno pridružiti grupi Take That, a nedugo kasnije iz benda su potvrđene glasine te je najavljen i novi album kojim će se proslaviti taj veliki 'reunion'. Progress je od izlaska primio uglavnom pozitivne kritike, a u prvih tjedan dana u Velikoj Britaniji prodano je više od 520,000 primjeraka što Progress čini drugim najprodavanijim izdanjem u Velikoj Britaniji ikad, dok je njihova UK turneja, najavljena za proljeće 2011. među najbrže rasprodanim turnejama svih vremena.


N.E.R.D., 'Nothing'

N.E.R.D. su svoj četvrti studijski album 'Nothing'najavili singlom Hot-N-Fun, suradnji s Nelly Furtado, još u lipnju ove godine dok ljestvice trenutno trese novi singl 'Hypnotize U'. Ako je njihov prvi album 'In Search Of' bio maštovit u traženju identiteta, drugi album 'Fly Or Die' je tražio žanrove i zvuk glazbenika koji su utjecali na njihov stil, treći album 'Seeing Sounds' je to sve spojio, tada četvrti album najavljuje potpuno novi zvuk N.E.R.D.-a. Na albumu se pojačano osjeća stav, stil i karakter koji je od Pharrella, Chada i Shaea učinio zvijezde današnjice. Osvajač Grammya, pjevač, producent i tekstopisac Pharrell Williams je jedan od najuspješnijih zabavljača posljednjeg desetljeća. Pharrell je tako na svojem putu kroz beat duo Neptunes i alternativnu rock/hip-hop grupu N.E.R.D. pomogao i brojnim drugim glazbenicima da ostvare uspjeh i milijunske prodaje, spomenimo samo Justina Timberlakea, Ushera, Nelly.

Orvas plus poklanja parfem Bosss Orange

Boss mirisi izabrali su glumicu Siennu Miller kao zaštitno lice novog ženskog mirisa, Boss Orange. Njena osobnost i slobodan duh te autentičan osobni stil u skladu su sa brandom Boss Orange te logičan izbor za predstavljanje prvog mirisa iz Orange linije.
'Oduševljeni smo što je Sienna Miller ambasadorica mirisa Boss Orange, jer uistinu predstavlja duh branda. Moderna je i ženstvena, slobodnog duha, strastvena i spontana – najiskrenije rečeno idealna je predstavnica novog mirisa jer svojom osobnosti reflektira koncept mirisa', izjavio je Thomas Burkhardt, Marketing Direktor Hugo Boss mirisa.

Blitz vam poklanja tri majice iz filma 'Kad te ljubav pronađe'

Dvoje ambicioznih samaca iznenada postaju skrbnici djevojčice Sophie. Holly Berenson stvara karijeru u cateringu a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Hooly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani. Žonglirajući ambicioznim planovima za karijere i pretrpanim društvenim kalendarom, morat će pronaći zajedničko tlo kao osnovu življenja pod istim krovom.

Iz Biovege nam dolazi Dr. Hauschka regenerativna dnevna krema za vrat i dekolte.

Dr.Hauschka regenerativna krema za njegu vrata i dekoltea pruža koži vlažnost, učvršćuje ju te intenzivno njeguje. Uz to i smanjuje bore na vratu i dekolteu nastale zbog isušenosti kože. Ova krema brzo se upija i čini kožu čvrstom i nježnom. Preslica koja sadrži silicij učvršćuje vezivno tkivo vrata i dekoltea. Ekstrakt sljeza koji uravnotežuje vlažnost kože i lišće breze te djetelina bogata izoflavonima sjedinjeni su u sjajnu mješavinu koja obogaćuje kožu vlagom. Osam biljnih ulja, uključujući ulje makadamijinog orašćića i argana, pruža bogatu i hidratantnu njegu koja smanjuje znakove starenja i odlična je za njegu osjetljive kože.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Dobitnici:

Sanja Babić iz Konjšćine (knjiga 'Dnevnik dobrih anđela' i Ahava Source pilinga za lice)

Marijana Kušeta iz Siverića (knjiga 'Velika knjiga pletenja' i CD grupe 'Take That')

Lana Novak iz Zagreba (knjiga 'Nemoćne godine' i Ahava Source pilinga za lice)

Jelena Vignjević iz Zagreba (parfem Bosss Orange i CD grupe 'Take That')

Ivan Kušt iz Karlovca (CD grupe N.E.R.D. i majica iz filma 'Kad te ljubav pronađe')

Petar Bakarić iz Ernestinovog (CD grupe N.E.R.D. i majica iz filma 'Kad te ljubav pronađe')

Ana Dokoza iz Zadra (CD Nelly Furtado i majica iz filma 'Kad te ljubav pronađe')

Marina Dubravčić iz Kaštel Sućurca (CD Nelly Furtado i Dr. Hauschka regenerativna dnevna krema)

Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.