PREMA ČITATELJIMA TPORTALA

Nera Stipičević uvjerljivo vodi u natjecanju s Milom Horvat

17.12.2010 u 12:30

Bionic
Reading

Da je Nera Stipičević apsolutna vladarica plesnog podija u ovogodišnjem 'Plesu sa zvijezdama' potvrdili ste i vi, proglasivši je uvjerljivom pobjednicom u našoj anketi

Na tragu stručnog suda žirija, koji je od prvog kruga natjecanja obasipa desetkama i hvalama, te nešto manje stručnog razmišljanja zvijezda bivših sezona 'Plesa sa zvijezdama', koje su je proglasile kraljicom ovogodišnjeg showa, u Neru Stipičević vjeruju i naši vjerni čitatelji.

Koliko je Nera dojmljiva ove sezone, pokazuju rezultati naše ankete. Od preko tisuću glasača, čak 88 posto njih izabralo je upravo rasplesanu glumicu kao pobjednicu. S druge strane, tek nešto više od svakog desetog gledatelja vjeruje da je mjesto na tronu rezervirano za Milu Horvat

Može li Mila preokrenuti situaciju u svoju korist, ne znamo. No, kako je ples, uz to što je izvedbena umjetnost, i razigrana te oku i svim ostalim čulima silno privlačna igra, sve je moguće.

Napeti rasplet dogodit će se u velikom subotnjem finalu kad će se još jednom svi natjecatelji i gledatelji okupiti kako bi se naklonili novoj kraljici zvjezdanog plesa. Do nove sezone i novih rasplesanih zvijezda, jasno.