TV OD 2. SIJEČNJA

Zabava i serije okosnica novog programa RTL 2

  • Autor: I. T.
  • 16.12.2010 17:09:20
  • 16.12.2010 15:32:45

U četvrtak je u Cinestaru u Branimir centru predstavljen specijalizirani kanal zabave, RTL 2, koji počinje s emitiranjem 2. siječnja 2011. godine u 18 sati

Johannes Zuell, predsjednik uprave RTL televizije, prezentirao je programsku shemu kanala RTL 2, s posebnim osvrtom na poslijepodnevni program. Od magazinskih emisija, u programu će se naći novi talk show 'Studio 45' Antonije Mandić, koji će ići od ponedjeljka do četvrtka, potom popodnevna emisija 'Divlji boravak' ili, kako ju je Zuell opisao, 'divlji dnevni boravak s čudnovatim ljubimcima', te još jedna 'životinjska' emisija 'Mijau vau', koja će biti emitirana u srijedu navečer.

Od serija, na RTL-u 2 ćemo moći ćemo gledati nešto novo i ponešto već viđeno. Tako će nas svakodnevno nasmijavati dobro znani i pokoji put već reprizirani 'Malcom u sredini', a večer će zatvarati pravi klasik 'Poroci Miamija'. Između će se smjestiti serije 'Chuck', 'Kućica za lutke', 'Teorija velikog praska' te blockbuster filmovi. Posebno zanimljiva bit će subota, čiji je večernji program rezerviran za dokumentarne emisije i festivalske filmove.

Pod uzrečicom 'Sada znam gdje pripadam, svaku noć i svaki dan', prezentaciji novog kanala pridružio se i mladi bend Kino klub čija je pjesma 'Nije bed, imamo 20 minuta pješke' postala najavna pjesma RTL-a 2.

Uz novi specijalizirani kanal, prezentirana je i proljetna programska shema RTL televizije, koja je najgledanija televizija u udarnom terminu emitiranja od rujna do prosinca 2010. u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, sa 30,9 posto, kako su kazali čelni ljudi te televizijske kuće.

'Exkluziv tabloidu', 'RTL-u danas', 'Večeri za 5' i seriji '1.001 noć', u proljeće će se ponovno pridružiti 'Jezikova juha' i najveći glazbeni show 'Hrvatska traži zvijezdu'. Povratak reality showa 'Big Brother', koji je u svojoj šestoj sezoni smješten u Beograd, garantira također izvrsnu zabavu.

U proljeće će se uz nove sezone 'CSI Miamija' i 'Kućanica' gledatelji moći zabaviti uz nove američke serije poput 'Hawaii Five-0' te nove nastavke turskih serija '1.001 noć' i 'Ezel'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više