BIG BROTHER

Što sve kandidati moraju proći?

14.12.2010 u 09:23

Bionic
Reading

Kandidati u prijavi za sudjelovanje u reality showu moraju odgovarati na intimna pitanja: koliko su zadovoljni svojim brakom ili vezom, koliko često imaju seksualni odnos i kakve ljude mrze

Big Brother će u proljeće doživjeti četvrtu sezonu u Srbiji, a sve zemlje bivše Jugoslavije, osim Slovenije, poslat će svoje natjecatelje u kuću smještenu na Košutnjaku, donosi Blic Online.

U Hrvatskoj se za samo dva dana, otkako su počele prijave za taj show, prijavilo više od 2.000 kandidata. Čak su i u hrvatskoj televizijskoj kući RTL bili iznenađeni tom činjenicom.

'Interes za Big Brother uvijek je izuzetan i prijavljenih je svake sezone sve više i više, ali ovo je zaista rekord, s obzirom na to da je riječ o samo dva dana aktualnih prijava. Ljudi su se zaželjeli ovog realityja jer ga dvije godine nije bilo na malim ekranima, a i ovaj put nismo ograničeni Hrvatskom. Gledatelji odlično reagiraju na povratak Big Brothera jer taj format ima svoju stalnu publiku koja s radošću očekuje šestu sezonu. Što se tiče medija, od njih je ovaj show uvijek imao najveću podršku, pa je to slučaj i s ovom sezonom. Prijave još uvijek traju, i u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama, pa tek kada završe, organizirat će se audicije na kojima će se birati kandidati', poručili su iz RTL-a.

Kandidati u prijavi za sudjelovanje u reality showu moraju odgovarati na intimna pitanja: koliko su zadovoljni svojim brakom ili vezom, koliko često imaju seksualni odnos i kakve ljude mrze. Isto tako, kandidati moraju reći jesu li ikad bili na liječenju od neke ovisnosti te jesu li osuđivani.