POLUFINALE 'PLESA SA ZVIJEZDAMA'

U finalu se za pobjedu bore Nera i Mila

11.12.2010 u 22:05

Bionic
Reading

Sado-mazo izgled Mile Horvat u plesu paso doble, pin-up look Barbare Kolar, neopravdani entuzijazmom Bojana Jambrošića i fantastična Nera Stipičević, obilježili su polufinale najgledanijeg showa HTV-a 'Ples sa zvijezdama' u kojem se u finalu s razlogom natječu Nera i Mila

Polufinalnu večer otvorili su Bojan i Martina engleskim valcerom u kojem je Bojan pokušao bezuspješno pokušao glumiti dominantnog partnera uz sjajnu partnericu iako su djelovali sasvim skladno u svom nastupu. Dvije osmice i dvije devetke osigurali su im ocjenu 34, a Elio je zaključio da, za razliku od prošle subote, nije ipak sve samo u fraku već se Bojan ovoga puta doista i potrudio. Njihov drugi ples bio je paso doble za koji su dobili još nižu ocjenu (32) i u kojem je Bojan pokazao određenu dozu temperamenta, ali ne i potrebne strasti. Sve skupa, dovoljno za ponovni ples za ulazak u finale. Iza Bojana i Martine zaplesali su Nera i Damir savršeni quick step pokazujući još jednom kako se to radi. Njih su dvoje više djelovali kao gostujuće zvijezde aktualnog mjuzikla s najboljom plesnom točkom što je potvrdio i predsjednik žirija Dinko Bogdanić riječima da su izgledali kao Ginger i Fred ili kao što je Duško nakon njihovog nastupa zaključio da tako to rade odlikaši koji su ponovo zaradili četiri desetke. Njihov drugi ples bio je cha cha cha uz odličan uvod i sjajnu izvedbu na fantastičnu izvedbu hita 'Fever' uz prikladnu dozu erotike. Njihovu doista sjajnu izvedbu plesa bez greške zaokružio je Bogdanić riječima da za njih ima samo hvalospjeve. Dakako, ponovo četiri desetke.


Mila Horvat i Robert Schubert prvo su zaplesali engleski valcer ispunjen elegancijom i usklađenošću što je primijetio i sam žiri iako je Mila bila malkice usporena u svom zavođenju. Elio joj je predbacio nefleksibilnost i pretjeranu statičnost, a Bilman, nasuprot Eliju, izjavio da je to bio njihov najbolji ples od početka pete sezone. Ukupan rezultat bile su dvije devetke i dvije desetke odnosno visokih 38. U drugom se plesu, paso doblu, Mila pojavila više odjevena kao sado-mazo domina nego kao strastvena španjolska plesačica, no to vjerojatno nikome nije smetalo – dapače! Iako je Elio pohvalio potrebno arogantno držanje, Bilman je prigovorio nepotrebnim rukavicama (???). No bez obzira na tih par sitnica, Mila i Robert ponovo su bili sjajni i zaslužili četiri devetke.


Konačnim prebrojavanjem glasova publike bilo je jasno da Nera i Damir plešu u finalu, a Mila i Robert četvrti put i Bojan i Martina plesali drugi put za prelazak u sljedeću emisiju odnosno ples za pobjedu u finalu showa 'Plesa sa zvijezdama'. Tako ćemo u finalnoj emisiji najgledanijeg i doista zabavnog i nadasve profesionalno odrađenog showa HTV-a 'Ples sa zvijezdama' sljedećeg petka, 17. prosinca gledati Neru Stipičević i Damira Horvatinčića te Milu Horvat i Roberta Schuberta. Bit će to dvoboj za pamćenje s vrlo izvjesnim rezultatom.