tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+3
Pula
+8
Rijeka
+9
Zadar
+9
Split
+7
Dubrovnik
+8

INTERVJU: ANAMARIA MARINCA

Osjećam se stvarnijom dok glumim nego u realnom životu

Sjajna rumunjska glumica Anamaria Marinca u video intervjuu za tportal govori o svojoj ulozi članice žirija na Sarajevo Film Festivalu, ulozi u filmu 'Nevrijeme', glumi na različitim jezicima, svojim prvim filmskim uspjesima i daljnjim težnjama

Datum objave:
20.8.2009 10:03

Zadnja izmjena:
20.8.2009 13:50

Anamaria Marinca (31), rumunjska glumica s londonskom adresom, iza koje je, unatoč mladosti, veliki niz cijenjenih i nagrađivanih uloga, u video intervjuu govori o svojim prvim filmskim uspjesima i radu s Cristianom Mungiuom na filmu '4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana'. Glumica, koja je u filmu 'Nevrijeme' glumila na tri jezika, govori o izazovu glume na više jezika i glumi općenito.

Glumica koja je svakom svojom ulogom, bila ona glavna ili epizodna, ostavila dubok trag, također govori o važnosti dobrog odabira uloga te o izjavi da se osjeća stvarnijom dok glumi, nego u realnom životu.

Cjeloviti intervju pogledajte u nastavku:

 Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr