tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+8
Rijeka
+11
Zadar
+10
Split
+14
Dubrovnik
+15

AGENTICA SCULLY NA SFF

Duga šetnja crvenim tepihom prekrasne Gillian

Tri sata nakon Mickeyja Rourkea, crvenim tepihom prošetala se glumica Gillian Anderson, čak desetak minuta pozirajući fotografima i dijeleći autograme obožavateljima

Datum objave:
19.8.2009 23:53

Zadnja izmjena:
20.8.2009 9:49

Gillian Anderson, slavna agentica Scully, nije imala tepih samo za sebe poput Mickeyja, već se mnoštvu okupljenih obožavatelja, fotoreportera i snimatelja predstavila u sklopu dodjele ovogodišnje stipendije Fondacije Katrin Cartlidge.

Kao Gillianina 'najava' crvenim tepihom prošli su  i direktor festivala Mirsad Purivatra, koji je domaćinski dočekivao goste, zatim izuzetno bučno pozdravljen bosanski redatelj Danis Tanović, prethodni dobitnici stipendije Katrin Cartlidge i ovogodišnja slavljenica, mlada producentica i redateljica Juanita Wilson.

Nakon Juanite, na crveni tepih stupio je ovogodišnji kustos Fondacije, najveći švedski glumac Stellan Skarsgård u društvu supruge i bebe, da bi nakon njega, kako već ide po hijerarhiji slave, na crveni tepih stupila Gillian.

Prekrasna glumica, koja mnogo ljepše izgleda u stvarnosti nego na televizijskim ekranima, dočekana je kao istinska zvijezda, uz ovacije i crvenu ružu. Vrlo susretljiva, na tepihu se zadržala gotovo deset minuta, prepustivši se blicevima fotoaparata, dok je mlađahna publika uzvikivala: 'Scully!' Zatim je uslijedilo poziranje s domaćinom Purivatrom, iz kojega je svojim šarmom izmamila nekoliko naglašenih osmijeha.

Danko StjepanovićGillian Anderson i Mirsad Purivatra Danko StjepanovićStellan Skarsgård, kustos Fondacije Danko StjepanovićGillian Anderson dijeli autograme

Kad se već sve učinilo gotovom pričom, Gillian je krenula publici davati autograme. U tom trenutku fotografi su je doslovce progutali svojim objektivima. Kad se podvuče crta dvaju crvenih tepiha, Gillian je ispala gotovo veća zvijezda od Mickeyja. Ako ne veća, onda svakako susretljivija i opuštenija. I znatno ljepša. Barem muškom oku.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr