U PRATNJI BAJKERA

Rourke se motorom dovezao na crveni tepih

Bionic
Reading

Mickey Rourke, najveća zvijezda 15. Sarajevo Film Festivala i jedna od najvećih svjetskih filmskih zvijezda uopće, pred gomilom oduševljenih obožavatelja i fotoreportera prošetao se crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta

Buka motora najavila je dolazak najveće zvijezde 15. Sarajevo Film Festivala, Mickeyja Rourkeapred Narodno pozorište. Kad je okupljeno mnoštvo shvatilo što je na stvari, krenuli su uzvici oduševljenja, koji su prešli u potpunu buku čim je stupio na crveni tepih. Mickey je tepihom prošetao u društvu Mirsada Purivatre, Emine Ganić, nekoliko tjelohranitelja i gostiju Festivala.

Nakon što je dao izjavu za BHT i pozirao velikom broju okupljenih fotoreportera i snimatelja, okrenuo se oduševljenoj publici te se stao rukovati sa sretnicima iz prvog reda, pozirati im i dijeliti autograme. Otrgnuvši se iz ruku mnoštva, još jednom se okrenuo okupljenima, pozirao s Mirsadom Purivatrom, na tren skinuvši naočale. Nakon toga, poput prave zvijezde, zapalio je cigaretu, okrenuo se i ušao u zgradu.