tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+17
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+16

VEČERAS JE NA CRVENOM TEPIHU

Mickey Rourke u Kući Sevdaha u društvu mlade Bosanke

Mickey Rourke dan je proveo u šetnji Baščaršijom te posjetu Art kući Sevdaha, a večeras u 19.30 prošetat će se crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta

Datum objave:
19.8.2009 14:46

Zadnja izmjena:
19.8.2009 17:36

Vruće sarajevsko popodne Mickey je iskoristio za posjet Art Kući Sevdaha, muzeju u kojem se upoznao sa značajem sevdalinke. Usput se, dobro raspoložen i nasmijan, slikao s mladim Bosankama u narodnim nošnjama te popio pravu bosansku kahvu i pojeo uštipke od heljde.

Večeras će se u 19:30 prošetati crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta. Sigurni smo kako će i inače ispunjen prostor uz crveni tepih biti dupkom pun.

Mickey će u Sarajevu ostati do petka kad zajedno s Gillian Anderson kreće put Dubrovnika gdje će sudjelovati na Dubrovnik Film Meetingu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr