tportal.hr

Zagreb
-12
Osijek
-6
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
-1
Split
+5
Dubrovnik
+8

STIGAO 'HRVAČ'

Mickey Rourke u Sarajevu - žene u deliriju

Najveća zvijezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala stigla je u Sarajevo, gdje će u četvrtak prisustvovati projekciji filma 'Hrvač'

Datum objave:
18.8.2009 16:03

Zadnja izmjena:
18.8.2009 18:44

Mickey Rourke u Sarajevo je stigao u utorak u 15 sati u pratnji agenta, a na aerodromu ga je dočekala festivalska delegacija s direktorom Mirsadom Purivatrom na čelu. Dobro raspoložen i nasmijan pozdravio je okupljene i krenuo put hotela kako bi se odmorio od puta. Mickey će u četvrtak popodne biti specijalni gost programa 'Kava sa', a u njegovom društvu bit će redatelj Darren Aronofsky.

Rourke i Aronofsky u četvrtak navečer u ljetnom kinu Heineken prisustvovat će projekciji filma 'Hrvač', koji će imati čast zatvoriti ovogodišnji Festival, te će nakon filma pozdraviti publiku.

Glavnom ulogom u drami 'Hrvač' Darrena Aronofskog Mickey Rourke prošle godine napravio je velik povratak u sam glumački vrh, osvojio pozamašan broj nagrada te nominaciju za Oscara i samom filmu osigurao poziciju jednog od najvećih prošlogodišnjih hitova.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr