tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+8
Rijeka
+11
Zadar
+10
Split
+14
Dubrovnik
+15

INTERVJU S KERRY FOX

'Imam sreću što sam radila s vrhunskim redateljima'

Kerry Fox u video intervjuu za tportal govori o sarajevskoj premijeri filma 'Nevrijeme', radu na filmu, suradnji s hrvatskim glumcima i kriterijima po kojima bira projekte

Datum objave:
18.8.2009 8:36

Zadnja izmjena:
18.8.2009 11:20

Odlična novozelandska glumica Kerry Fox, iza koje su filmovi poput 'Dobrodošli u Sarajevo', 'Fanny i Elvis' i 'Intimacy', u Sarajevo je stigla kako bi podržala film 'Nevrijeme' u kojemu glumi glavnu ulogu. U razgovoru za tportal Kerry je iznijela svoje dojmove sa sarajevske projekcije filma, koji je dobrim dijelom snimljen u tom gradu, a tematski se bavi upitnom funkcionalnošću Haškog suda.

Glumica se u intervjuu dotaknula snimanja filma i suradnje s hrvatskim glumcima u filmu. Vrlo često slavljena, ali jednako tako napadana od strane kritike, Fox je iznijela vlastiti stav o kritičarima i njihovim taštinama te iznijela recept za (svoj) uspjeh u glumačkim vodama. Također, odredila je kriterije po kojima bira svoje sljedeće projekte.

Uz to, u video intervjuu možete čuti njezina razmišljanja o Sarajevu te o bivšim i budućim projektima.

 Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr