KulTurist

PULA FILM FESTIVAL

Počele prijave za najbolji kratki amaterski film

Počele su prijave na natječaj za najbolje kratke amaterske filmove 640x480 max. koji će biti prikazani na festivalu igranog filma u Puli od 18. do 25. lipnja 2009.

Bliži se 56. festival igranog filma u Puli, pa stoga organizatori festivala pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolji kratki amaterski film 640x480 max.

Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.

Na festivalu mogu sudjelovati filmovi snimljeni do rezolucije 640x480, u trajanju od pet sekundi do pet minuta (uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka) u video formatima mpeg, avi, wmv. Montaža materijala je opcija, ne obaveza. Jedan autor može sudjelovati s najviše tri filma.

Pravilnik natječaja i prijavnica se nalaze na www.pulafilmfestival.hr. Rok za prijave je 20. lipnja 2009, a najbolje filmove po sudu publike i žirija očekuju vrijedne nagrade.

Sve o temi: Pula film festival