GLAZBENI SHOW PETKOM U 20 SATI

''Hitorama' je MTV u svojim najboljim danima'

22.11.2010 u 19:39

Bionic
Reading

U petak, 26. studenoga u 20 sati regionalni MTV započinje s emitiranjem najvećeg regionalnog glazbenog showa, 'Hitorame', koju su predstavili voditelji Sergej Trifunović i Ida Prester

Sergej i Ida u showu će svakog petka, s reprizama u nedjelju u 17 i utorak u 20 sati, ugostiti trenutno najtraženije MTV bendove, ali i vodeće zvijezde iz cijele regije, od kojih se neke nikad ranije nisu pojavile na MTV-ju.

Osim svirke uživo, sastavni dio 'Hitoramebit će intervjui 'bez dlake na jeziku' i reportaže iz glavnih gradova regije. Za vijesti iz našeg grada i šire zadužene su Marijana Batinić i Petra Nižetić.

'Mislim da će 'Hitorama' puno pomoći glazbenicima jer nema konkurenciju. Vidjeli smo kako sve skupa izgleda, to je MTV u svojim najboljim danima, koji se, mislim, vraćaju. Hrpa lijepih mladih ljudi koji imaju što za pokazati', rekla je Ida Prester

'Svi glazbenici koje smo dosad nazvali su oduševljeni i puni entuzijazma. Nitko ne odbija i svi jedva čekaju da dođu na red. Za potrebu 'Hitorame' izgrađen je golemi studio, cijela produkcija je golema, goleme zvijezde, hrpa publike u studiju. Mislim da je velika stvar pred nama', dodala je Ida.

'Mene ovo podsjeća na 'Hit mjeseca', na kojemu je naša generacija odrasla. Osim toga, podsjeća me na 'Jools Holland show'. Sve se izvodi uživo i moram priznati da je fenomenalno slušati sve te bendove uživo', rekao je idejni pokretač projekta i suvoditelj Sergej Trifunović.

Čast da među prvima iskušaju svirku u 'Hitoraminom' studiju dobili su dečki iz legendarnog Psihomodo popa. 'Nakon dugo vremena bilo je dosta ugodno svirati uživo na televiziji. Smisao i bit ovakve emisije je u druženju i proširivanju novih vidika u ovim turobnim vremenima. Iako je emisija tek iskrica u tunelu, iskreno se nadam da će uspjeti otvoriti neka vrata novim bendovima. Puno je medija, malo je dobre muzike. Želim im dobar vjetar u leđa. Bit će im teško izboriti se jer to je glazba koja se u ovom trenutku teško prodaje, ali ja sam optimist', rekao je Tigran Kalebota iz Psihomodo popa.

Što se tiče Psihića, neumorno sviraju dalje. 'Sviramo non-stop, a za novogodišnje praznike izaći će nam DVD s koncerta u Boogaloou. Izuzetno smo zadovoljni projektom i nadamo se da će biti zadovoljni i naši fanovi.'

Podsjetnik za sve one koji uživaju i žude za pravom rock glazbom, hip hopom, electrom i ostalom kvalitetnom urbanom glazbom – svakog petka u 20 sati na MTV-ju vodeće zvijezde i nade regije u 'Hitorami' sviraju uživo.