Glazba OTIŠAO JE 75 CENTS

Preminuo Veseli Laci iz Kraljeva ulice

Glazbenik Ladislav Demeterffy Laci koji je posljednjih desetak godina blisko surađivao s Kraljevima ulice preminuo je u petak u 78. godini života

Ladislav Demeterffy, poznatiji kao Veseli Laci, prevezen je neki dan iz doma umirovljenika na zagrebačkom Trnju gdje je živio u bolnicu Sestara milosrdnica gdje je u petak ujutro preminuo.

'Još čekamo obdukciju pa ćemo doznati od čega je naš dragi Laci umro. U petak ujutro preminuo je u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica', potreseno je rekao Miran Hadži Veljković iz Kraljeva ulice za 24sata.

Posljednji put su se dragi kolege i prijatelji vidjeli u četvrtak kad mu je Veljković došao u posjet. 'Rekao mi je da se loše osjeća i da ga vozimo u bolnicu. Smršavio je u posljednjih 15 dana', izjavio je Hadži.

Lacija će većina njegovih kolega pamtiti po individualizmu i duhovitosti, kao vedru osobu punu optimizma. Harmonikaš Laci bio je prvenstveno ulični svirač, a pozornica mu je najčešće bila Marićev prolaz. Posljednjih deset godina surađivao je s Kraljevima ulice, s kojima je prije dvije godine pobijedio na Dori. U pjesmi 'Romanca' nije svirao nego repao pa se prozvao 75 Cents. Bio je najstariji sudionik Eurosonga u Beogradu.'Romanca'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više