MINIVAL 04

Pogledajte paralelne Minival koncerte

17.11.2010 u 09:59

Bionic
Reading

Ove sezone Minival nam se zvukom proširio u čak tri pravca - rock, hip hop i electro - što je važan novitet u odnosu na dosadašnje 'gitarističke' sezone

U petak, 19. studenoga, Minival repa HIP HOP na Blackoutu u zagrebačkom Aquariusu. Na isti dan Minival roka u Osijeku u klubu Mini Teatar, dok nas electro čeka u Koprivnici dan poslije, u subotu, 20. studenoga.

U petak u klubu Mini Teatar predstavit će nam se Wasted Generation (SMS kod 3303) i Milost (SMS kod 3309).

Wasted Generation je hard rock bend iz Osijeka koji se 2002. pojavio kao reakcija na (loše) stanje na domaćoj sceni. Razdoblja u prošlosti vođena su različitim stilovima, ali uvijek pod utjecajima rock 'n' rolla. Motivacija benda Wasted Generation se nalazi u glazbenom ujedinjavanju tih stilova.

Bend Milost iz Đurđenovca je osnovan u ljeto 2005. godine.
Članovi benda: Mihael Majcen - vokal, Ivan Stojanović - gitara, Josip Božiček - truba, Ivan Minarik - bas, Matej Grdić - gitara, Ivan Pon - bubanj. U ožujku 2007. su snimili svoj prvi demo cd s devet autorskih pjesama, imena 'Prerija'. Početkom 2010. godine završili su snimanje novog autorskog CD-a.

Četvrti val Minivala predstavit će se i posebnim emisijama na MTV-ju, a moći će se pratiti i na MAXtv-u, tportalu, kao i na Otvorenom radiju. Priliku za sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu dobit će hip hop, rock i electro act bandovi i DJ-i koje će odabrati stručni Minival žiri u sastavu: Phat Phillie, Ida Prester, Kristijan Frković Frx Sanjin Đukić i Tomo Ricov. Koncerti će se od 1. do 27. studenog 2010. paralelno održavati u nekoliko hrvatskih gradova, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija.

Glasati se može za bend po izboru, SMS porukom u koju se upisuje ime i prezime, a šalje se na kôd svog banda te pritiskom na crvenu tipku MAXtv daljinskog. Na taj način mogu se osvojiti vrijedne nagrade! Kodove potražite uz ime banda ili izvođača na našoj služenoj web stranici te na MAXtv sučelju.