Glazba NAGRADNJAČA

Dobitnici albuma 'Viša sila'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.11.2010 12:19:02
  • 26.10.2010 12:32:56

Ritam sekcija legendarne Azre, Boris Leiner i Mišo Hrnjak, nakon punih 28 godina pauze, ponovno zajedno stvaraju. Štoviše, susret ove dvojice kreativaca iznjedrio je zajednički album 'Viša sila' koji se ovih dana pojavio na tržištu. Tportal.hr poklanja svojim čitateljima četiri primjerka ovog izvrsnog albuma

Leiner i Hrnjak zajedno su sa Štulićem snimali album grupe Azra 'Filigranski pločnici' 1982. godine. 28 godina kasnije, Boris i Mišo odlučili su udružiti svoju glazbenu kreativnost i podariti nam 12 sasvim novih pjesama. Ono što je posebno značajno u vezi s albumom 'Viša sila' jest činjenica da je na stvaranju albuma sudjelovala sva sila novovalnih rokera, ali i autora poput Arsena Dedića.

Dok je Mišo Hrnjak nakon razlaza Azre nastavo lutati Europom, skrasivši se na kraju u Mađarskoj, Boris Leiner je nastavio u Hrvatskoj sa svojom glazbeničkom karijerom. Tako je u proteklih 28 godina svirao u nekim od najznačajnijih domaćih grupa kao što su Vještice, Naturalna mistika, Šo! Mazgoon, Tribute to Azra, a objavio je i jedan solo album. Album 'Viša sila' nudi 12 sasvim novih pjesama nastalih uz neizbježan folklorni temelj njihovog rodnog Međimurja u kombinacija s raznim glazbenim utjecajima iz cijelog svijeta koji će zasigurno razveseliti brojnu publiku.

Album su osvojili:

Robert Mišetić
Ivan Kuzmić
Marina Bulić
Mirela Majnarić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više