KRAJEM GODINE

Balašević stiže u zagrebačku, splitsku i osječku Arenu

21.10.2010 u 14:05

Bionic
Reading

Đorđe Balašević krajem godine održat će koncertnu mini turneju po Hrvatskoj nastupima u osječkoj, splitskoj i zagrebačkoj Areni koje će popratiti regionalne premijere njegovog filma 'Kao rani mraz'

Sve češći gost-povratnik u našim prostorima nakon niza koncerata u zagrebačkom Kerempuhu, tri ljetna dana u Opatiji i gostovanja u pulskoj Areni u sklopu proslave desetogodišnjice kazališta Ulysses, vraća se krajem godine u naše krajeve.

Za razliku od komorne atmosfere koncerata u Kerempuhu, nadolazeći koncerti bit će u pravom Balaševićevom stilu – pred tisućama gledatelja, uz zborno pjevanje u, sigurni smo, dupkom ispunjenim Arenama.

Kako turneja ne bi bila bez povoda, Balašević je koncerte u Arenama povezao s hrvatskim predstavljanjem svog filma 'Kao rani mraz', što će sasvim sigurno utjecati na gledanost filma.

U Balaševićevoj melodioznoj romantici prvi će, kako saznaje Muzika.hr, uživati Osječani, i to 28. studenog u Areni Gradski vrt. Dan prije, 27. studenog bit će slavonska premijera njegovog filma.

Slijedi koncert u splitskoj Spaladium Areni 10. prosinca, da bi dan kasnije uslijedila dalmatinska premijera filma.

Za kraj ostavljen je Zagreb, u čijoj će Areni Đole održati veliki koncert 18. prosinca nakon kojega će 19. prosinca zagrebačka publika imati priliku premijerno pogledati film 'Kao rani mraz'.

Đorđe Balašević: 'Ne lomite mi bagrenje'