MINIVAL 04

T-Mobile i agencija Pepermint pokreću još jedan val Minivala

14.10.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Koncerti mladih i neafirmiranih bendova od 1. do 28. studenog 2010. paralelno će se održavati u nekoliko hrvatskih gradova

'Domaći bendovi su vam dosadni? Tekstovi glupi? Pjesme zabavne kao prijenos sjednice Sabora? Dođite na Minival 04 i zapanjite se! Jedan mali val upravo postaje veliki, neka to bude pred vašim očima!', kaže Ida Prester, glasnogovornica projekta.

Naime, koncertima mladih neafirmiranih bendova u svim većim hrvatskim gradovima nastavlja se četvrti po redu Minival, zajednički projekt T-Mobilea i agencije Pepermint koji teži afirmaciji nove glazbene scene u Hrvatskoj te daje podršku mladim bendovima. Neafirmirani će glazbenici tako ponovno imati priliku široj publici predstaviti svoj talent i umijeće.

Priliku za sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu dobit će hip hop, rock i electro act bendovi i DJ-i koje će odabrati stručni žiri Minivala u sastavu: Phat Phillie Ida Prester, Kristijan Frković Frx, Sanjin Đukić i Tomo Ricov. Koncerti će se od 1. do 28. studenog 2010. paralelno održavati u nekoliko hrvatskih gradova, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija.

Četvrti val Minivala predstavit će se i posebnim emisijama na MTV-ju, a moći će se pratiti i na kanalima MAX TV te T-Portala, kao i na Otvorenom radiju.

Svi zainteresirani izvođači mogu se prijaviti na www.minival.com do ponedjeljka 20. listopada!