KRAJ CHRISOVE KARIJERE?

Rihanna u bolnici s masnicama i ogrebotinama

10.02.2009 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon fizičkog sukobljavanja sa svojim dečkom Chrisom Brownom, Rihanna je potražila pomoć u bolnici u koju je stigla prilično uznemirena u pratnji dvojice policajaca. Mediji se bave Chrisovim problemima u obitelji koji su poznati od ranije, a predviđaju mu završetak karijere

Nakon incidenta s R&B zvijezdom i dečkom Chrisom Brownom, mlada pjevačica Rihanna nalazi se u bolnici.

Njezin automobil snimljen je kod bolnice Cedars-Sinai u Los Angelesu gdje je pjevačica zbog zadobivenih ozljeda zatražila pomoć. Jedan od očevidaca izjavio je za jedan portal da je pjevačica došla u pratnji dvojice policajaca, a lice joj je bilo puno ogrebotina i masnica.

'Rihanna je bila prilično uzrujana time što joj se desilo. Uznemirano je vikala, a istovremeno je i plakala', rekao je svjedok.

Pjevačicu je prilično uzrujala činjenica da se Chris izvukao uz jamčevinu te je odlučila policiji otkriti da dolazi iz prilično problematične obitelji. Njegovim problemima s nasiljem u obitelji sada se bave se gotovo svi mediji.

Pjevač je nedavno u jednom intervjuu sam ispričao da dolazi iz problematične obitelji. Tada je rekao da je njegov očuh tukao njegovu majku, kao i to da je kada je imao jedanaest godina htio uzeti bejzbol palicu i ubiti ga. Chris je tada priznao i da svog očuha od tada mrzi i dan danas, a izlaz iz 'obiteljskog pakla' nalazi u glazbi, košarci i crtanju.

Iako je prošle godine, prema ocjeni magazina Billboard, proglašen najboljim izvođačem, Chrisu taj isti magazin predviđa kraj karijere.

Istovremeno je kompanija Wrigley, za koju je pjevač nedavno snimio kampanju, stopirala prikazivanje reklame na televiziji zbog incidenta koji se desio.