tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+11
Rijeka
+14
Zadar
+7
Split
+11
Dubrovnik
+9

NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert grupe Brkovi

Nakon što su na otvorenju 19. Dana Hrvatskog filma dupkom ispunili Klub SC grupa Brkovi će održati koncert u subotu 9. listopada u Teatru&TD, s početkom u 21:30 sati. Tportal.hr poklanja 2x1 ulaznicu najbržim čitateljima

Datum objave:
5.10.2010 13:33

Zadnja izmjena:
7.10.2010 11:33

Vezane teme

'Društvo brkatih mladića', drugi album grupe Brkovi dostupan je sada svakome! Saznajte zašto je prvi album 'Punkfolkwellness' rasprodan, zašto se pjesme slušaju na Youtubeu do iznemoglosti, zašto se za odlazak na njihov koncert uzima godišnji odmor u firmi!

Produkciju ponovno potpisuje Bandar iz Piknik studija - garancija kvalitete. 'Ornelu', 'Anđele pakla' i 'Toleranciju' sada možete slušati u kristalnoj čistoći stereo zapisa, umjesto na snimci napravljenoj mobitelom, uploadanoj na Youtube.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Arian Diković
Vesna Riznić

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr