OD SUTRA U PRODAJI

Dubioza kolektiv rasprodan preko Facebooka

04.10.2010 u 15:40

Bionic
Reading

Iako prodaja ulaznica za Dubioza kolektiv u Aquariusu započinje u utorak, 5. listopada, na Facebooku je koncert gotovo rasprodan

Prije nekoliko dana najavljen je veliki koncert Dubioza kolektiva koji će se održati 29. listopada u zagrebačkom Aquariusuda bi se ubrzo nakon službene najave razbuktao na Facebooku nevjerojatan interes za ulaznicama te je, sudeći po stranici, koncert i prije prodaje ulaznica već gotovo rasprodan.

Budući da ulaznice u prodaju kreću u utorak, 5. listopada, svi koji žele nabaviti vrijednu propusnicu po cijeni od 80 kuna neka požure u Aquarius shop u Varšavskoj 13, knjižaru Rockmark u Berislavićevoj 13 ili na blagajnu kluba Aquarius. Za one koji vjeruju da će ostati  koja ulaznica do samog koncerta cijena će biti 100 kuna.

Dubioza kolektiv je prošlog tjedna doslovno vladao MTV-jem, i to novim spotom za pjesmu 'Walter' koji je premijerno bio prikazan 27. rujna. Singl 'Walter' jedan je od hitova s albuma '5 do 12', a u spotu se osim članova benda pojavljuje i doajen bosanskohercegovačkog glumišta, Vlado Jokanović, koji tumači lik Waltera – ostarjelog i posrnulog superheroja kojeg je pregazilo vrijeme.

'Ne mislim da je spot tužan, potpuno je realan. Jedini cilj bio nam je da pokažemo da neće doći novi vođa, izbavitelj, Mesija, drug Tito... Walter je oronuli penzioner koji zadnjih mjeseci nije dobio penziju. Ako hoćete pomoći Walteru, a i sebi, izađite 3. listopada i glasajte. To je jedini način da promijenite stanje u ovoj zemlji', izjavio je povodom premijere spota Brano Jakubović, član benda.

Dubioza kolektiv: Walter