PRIVEDEN PA PUŠTEN UZ JAMČEVINU

Rihannu prebio dečko

09.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

R&B pjevač Chris Brown nasrnuo je na svoju djevojku Rihannu. Svađa je započela u autu, a završila vani gdje je pobješnjeli Chris i fizički napao pjevačicu nakon čega se sam prijavio policiji koja ga je privela, no pušten je na slobodu uz jamčevinu od 285 tisuća kuna

Policija još uvijek skriva identitet žrtve Chrisova napada, no Los Angeles Times javio je da je riječ upravo o Rihanni što glasnogovornici još uvijek nisu potvrdili.

Rihannina i Chrisova svađa započela je u njegovu autu, a nastavak je uslijedio kada su izašli van. Tada se verbalna svađa pretvorila u fizički napad te je pjevač svojoj djevojci zadao nekoliko teških udaraca.

Nakon toga, pobjegao je s mjesta događaja, ali se ipak odlučio prijaviti u policijsku postaju. Nakon obavljenog obavijesnog razgovora, pušten je uz jamčevinu od 285 tisuća kuna.

Cijela situacija dogodila se samo nekoliko sati prije dodjele glazbenih nagrada Grammy na kojoj su trebali nastupiti i Rihanna i Chris. Budući da je njihov nastup na Grammyju odgođen u posljednji tren, umjesto njih nastupili su Justin Timberlake i R&B pjevač Al Green.