U LISTOPADU

Prvi veliki samostalni koncert Kinokluba u Jabuci

27.09.2010 u 11:16

Bionic
Reading

Mladi bend u usponu u petak, 15. listopada održat će svoj prvi veliki samostalni koncert u kultnom zagrebačkom klubu Jabuka

Da je Kinoklub u pet mjeseci od izlaska prvog studijskog albuma 'Ajmo klinci' postao bend o kojem se naveliko priča, svjedoči i njihov prvi videospot 'Za nju' koji na Youtubeu ima gotovo pola milijuna pregleda. Takva gledanost pjesmi i videospotu 'Za nju' priskrbila je naslov ljetnog megahita.

Dobro uštimana četvorka, pjevač Luka Tomaš, gitarist Damjan Spajić, basist Tomislav Šušak i bubnjar Dinko Sinovčić, u Jabuci će svirati cijeli novi album, odnosno pjesme 'Za nju', 'Vrati se u Zagreb', 'Nisam lud', 'Prvi semestar' i ostale.

Kinoklub - Za nju

Redatelj prvog spota 'Za nju' Mario Mlakar prihvatio se i režije videa za drugi singl 'Vrati se u Zagreb' koji će biti uskoro premijerno prikazan. Cijena je ulaznice za koncert 25 kuna, a početak od 22 sata.

Album se svidio i kritičarima:

'Ono što je najvažnije za grupu Kinoklub jest činjenica da su njih četvorica stari između 22 i 24 godine te da obiluju takvom količinom pozitivne energije da ih se može toplo preporučiti kao lijek za podizanje raspoloženja.' (Dubravko Jagatić/tportal.hr

'Pjevač Luka Tomaš i bubnjar Dinko Sinovčić sjetili su se da bi bilo super osnovati grupu koja će zvučati pop-punk američki, ali da pjesme pjevaju na hrvatskom. Pozvali su gitarista Damjana Spajića i basista Tomislava Šuška, jer svi su se poznavali iz gimnazija u Križanićevoj i svi su već bili svirali u nekom od zagrebačkih bendova...' (Goran Penić/Jutarnji list).

Album Kinokluba potražite u svim CD shopovima ili na www.cedeterija.hr