NAGRADNJAČE

Tko ide na koncert grupe The Rasmus

06.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih finskih rock bendova, The Rasmus, dolazi po prvi puta u Hrvatsku. Svi fanovi ovih rokera doći će na svoje u klubu Boogaloo u utorak, 10. veljače, od 20 sati. Tportal.hr u suradnji s Dobrim duhom rock'n'rolla poklanja najsretnijim čitateljima tri ulaznice za koncert

Ovi mladići koji su počeli kao srednjoškolski bend prodali su 3,5 milijuna albuma širom svijeta. Još od prvog albuma iz 1996. 'Peep', hitovi se redaju jedan za drugim na albumima 'Playboys' (1997), 'Hell Of A Tester' (1998), 'Into' (2001), a kada ih pod svoje uzima menadžer grupe Him, kreće njihov vrtoglavi svjetski uspjeh. Album 'Dead Letters' iz 2003. i internacionalno uspješni single 'In the Shadows' prodali su se u 1,5 milijuna primjeraka.
Novi album 'Black roses' izašao je 29.rujna, tri godine nakon megauspješnog 'Hide from the sun', i dobiva sjajne kritike, a fanovi su ponovo ludi za njima. Najavni single 'Livin In A World Without You' poharao je vrhove top lista diljem svijeta.


Po jednu ulaznicu su osvojili:

Alen Anić
Goranka Mitrović
Petra Terzić