Glazba NOVI SPOT ST!LLNESSA

Goli i razuzdani u jacuzziju

Dugo očekivani spot St!llnessa, najavljivan kao 'najbolji i najskuplji' u kojem glume njihovi 'dvojnici', napokon je ugledao svjetlost dana. Zasigurno se može reći da su St!llnesi njime nastavili s pomicanjem granica glazbene industrije

Grupa ST!llness hrabro je ukoračila u cyber prostor i odlučila svoj spot za pjesmu 'Gengst!ll' predstaviti samo na Internetu, a prvi ga prenosi tportal.

Za razliku od ostalih spotova za koje su momci i njihova izdavačka kuća Menart potrošili previše novca, za ovaj je spot - kažu dečki iz St!llnessa - potrošeno ravno nula kuna.

Zašto je ovo 'najskuplji' spot dosad? On je, naime, snimljen Iphoneom koji je pjevača St!llnessa Yurija koštao kunu na pretplatu.

'Inozemni investitor' o kojemu se govorilo u najavi spota predstavlja domaćine festivala u Travniku koji su St!llness 'udomili' u motelu iznad benzinske crpke 'negdje između Travnika i Novog Travnika'.

Po uzoru na brojne kolege iz hip hop svijeta, momci iz St!llnessa kažu kako su se ovim spotom htjeli pohvaliti lancima, ženama i parama koje su zaradili na svojoj turneji Travnik - Split.

Što je u najavi spota značilo to da su za ovaj spot čak i unajmili svoje dvojnike, bit će jasno u prvim sekundama spota.

Goli i divlji u jacuzziju
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više