SPOMEN PLOČA

Edo Maajka uskoro u Boogaloou

07.09.2010 u 10:17

Bionic
Reading

Nekoliko mjeseci nakon izdavanja posljednjeg albuma, Edo Maajka održat će koncert 1. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloou

Prvi dan listopada u klubu Boogaloo rezerviran je za nastup Ede Maajke i benda. Svima koji su navikli na njegove MC/DJ setove, takva će postava možda biti neobična, ali je ipak logičan slijed ako uzmemo u obzir Edin glazbeni senzibilitet i potrebu da sa svakim novim albumom ide korak dalje.

Album Spomen ploča (Menart) je izazvao komešanje u redovima Edinih obožavatelja – kritika ga je nahvalila, a ekipa ga slijedi. Cijeli taj pozitivni metež izazvao je velik interes za solo koncertom u Zagrebu.

Najavnim singlom novog albuma Edo je oduševio hrvatski radijski eter. Pjesma je već nekoliko tjedana u samom vrhu glazbene ljestvice Otvorenog radija, a dohvatila je i prva mjesta glazbenih ljestvica širom Hrvatske.

Uz sve uspjehe koji se nižu iz dana u dan, Edo Maajka ipak najviše želi da publika shvati njegovu poruku: 'Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom, to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar...'