POGLEDAJTE NOVI SPOT

Nikad ovoliko seksipilna Severina

25.08.2010 u 15:27

Bionic
Reading

U sklopu fotosessiona za naslovnicu novog broja magazina Gloria Glam, Severina je snimila svoj novi spot za pjesmu 'Nevira'

Nakon što ste prije nekoliko dana imali prilike vidjeti fotke sa fotosessiona na kojemu je Severina još jednom zablistala, sad slici, ovaj put pokretnoj, možete pridružiti zvuk.

Ideja za spot Nevira krenula je od fotografa Viktora Drage koji je s Goranom Matijašecom ovjekovječio našu poznatu pjevačicu za Gloria Glam, a kojemu se jako sviđala Severinina organizirana spontanost na snimanju.

'Iako je prvobitna namjena snimljenog videomaterijala bila čisto dokumentarna, prilikom njegovog pregledavanja zaključili smo da bi jednostavno bilo nepravedno prema brojnim Severininim fanovima ne montirati ga u svojevrstan glazbeni spot jer obiluje sjajnim momentima, promjenama raspoloženja, emocijama i atmosferom. Ujedno, mediteranska atmosfera spota idealna je završnica jednog prekrasnog ljeta… Rad sa Severinom uvijek je novi izazov i prekrasno iskustvo', rekao je Viktor Drago, fotograf i režiser spota.

Kako to izgleda na tekućoj vrpci, uvjerite se sami.

Severina: Nevira