NEUNIŠTIVA

Veteranka Cher ima novu ljubav

23.08.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Cher (64) ni ne pomišlja na mirovinu

Slavna pjevačica, najpoznatija po brojnim plastičnim operacijama i propalim brakovima, nakon prekida veze sa 38-godišnjim bajkerom Timom Medvetzom, ljubavnu je sreću pronašla sa 51-godišnjim komičarem Ronom Zimmermanom. Par je, kako se priča ljudo zaljubljen i ne odvajaju se jedno od drugoga.

Inače, nakon desetak godina diskografske stanke, vremešna pjevačica počinje raditi na svom novom albumu, 26. po redu. Novi materijal u glazbene bi trgovine trebao stići iduće godine.

Vremešna pjevačica koja je zadnji studijski album pod nazivom Living Proof objavila 2001. godine kaže da će pjesme na novom albumu biti znatno drukčije od njezinog vjerojatno najpoznatijeg hita Believe iz 1998. te da će biti više akustičnih elemenata.

'Neću napraviti ništa slično pjesmi Believe. Nisam sigurna koji bi to žanr trebao biti, ali znam da će biti puno više akustičnih gitarističkih dionica', rekla je Cher. Hoće li ponovno podignuti medijsku prašinu kakvim vrućim spotom poput onim za pjesmu 'If I Could Turn Back Time', nije poznato.

Dok ne dočekaju njezin novi album, fanovi je mogu vidjeti u kinima u studenom kada stiže filmski mjuzikl 'Burlesque' u kojem glumi i pjeva i Christina Aguilera