NAGRADNJAČA

Plesno ludilo na Rabu - dobitnici

10.08.2010 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon Rab Fashion Weeka i Rapske fjere, na red dolazi glazbeni događaj Rab Summer Festival. Rapski glazbeni vikend održat će se 13. i 14. kolovoza, a ugostit će domaće i svjetske glazbene zvijezde. Tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice za taj festival

Na ovogodišnjem Rab Summer Festivalu, koji svakako ima namjeru postati tradicionalni rapski ljetni događaj, nastupit će poznati njemački producent i DJ Tom Novy, koji nas je dosad počastio mnogim glazbenim hitovima. Domaće DJ-jevske snage brani jedan od najtalentiranijih domaćih producenata i DJ-a Marc Bucca, mladić sa zavidnim rasporedom nastupa u europskim klubovima, te ruska glazbena atrakcija, ženski duo DJ Dolls.

DJ Dolls

I dok će prvog dana nastupiti domaće i inozemne, već spomenute glazbene zvijezde, drugi dan rezerviran je za domaće izvođače koje predvodi najpopularnija i najtraženija izvođačica domaće i regionalne scene - Seve Nacionale. Za one željne ponešto drugačijeg glazbenog ritma u domaćoj izvedbi, organizatori najavljuju nastup popularne splitske grupe TBF.

Kao i prethodne godine, Rab Summer Fest održava se na prostoru gradskog stadiona u samom središtu grada Raba, a oni koji poznaju ovu lokaciju tvrde da mu upravo to daje posebnu čar.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Davor Ilič
Ines Pejić
Dijana Deranja
Estera Ameršek
Ana Barun