VELIK INTERES ZA KONCERT

Rasprodani Sting i Karamazov u Lisinskom

02.02.2009 u 14:02

Bionic
Reading

Rasprodane su ulaznice za veliki koncert Stinga i Edina Karamazova 11. veljače u Lisinskom. Time je potvrđen izuzetno velik interes za Stinga u sasvim novom ruhu

Na velikom koncertu 'Songs From The Labyrinth' 11. veljače u KD Vatroslava Lisinskog, koji će se održati u sklopu svjetske turneje, Sting i Edin Karamazov na lutnjama će izvoditi glazbu sa svog albuma 'Songs From The Labyrinth'. Na  albumu, jednom od najprodavanijih u svijetu klasične glazbe, Sting i Karamazov sviraju skladbe Johna Dowlanda, proslavljenog skladatelja i pjevača iz vremena engleske kraljice Elizabete. Sting album opisuje kao 'soundtrack Downlandova života u riječima i glazbi'.

Od svih pop-rock ikona današnjice Sting slovi kao jedan od najmaštovitijih skladatelja i najkompletnijih glazbenika, a to je najnovijim projektom s najboljim svjetskim sviračem lutnje Edinom Karamazovim i potvrdio. Sigurni smo da će svojom maštovitošću, ali i virtuoznošću sviranja, duo na lutnji oduševiti sretnike koji su uspjeli na vrijeme kupiti vrijedne ulaznice.