Glazba NATALIE COLE U OPATIJI

Jazz diva oduševila publiku

Najemotivniji moment koncerta nastupio je kada je Natalie zapjevala 'Unforgettable', napravljenu kao posthumni duet s ocem, legendarnim Natom Kingom Coleom

Pred punim gledalištem u kojem su se našli i velikani hrvatske estradne scene poput Drage Diklića i Radojke Šverko, Natalie Cole održala je nešto više od sat vremena programa ispunjenog džezom, bluesom i američkim klasicima.

Poznate pjesme poput 'The best is yet to come', 'Come rain or come shine', 'Nice'n'easy', 'Coffee time', 'This will be (an everlasting love)', 'Inseparable' te evergreeni 'When I fall in love' and 'Miss you like crazy' oduševile su mnogobrojnu publiku.
Najemotivniji moment koncerta nastupio je kada je Natalie zapjevala 'Unforgettable', napravljenu kao posthumni duet s ocem Natom Kingom Coleom.

Diva prekrasna glasa za svoja je umjetnička dostignuća nagrađivana brojnim Grammyjima, a njezini albumi 'Unforgettable... with love' i 'Still unforgettable' uz vlastite aranžmane obiluju i obradama klasika velikih umjetnika od Franka Sinatre do Sammyja Davisa Jr-a.

Iako je Natalie izvela klasičan džez koncert, emocije, njezin performans, zapanjujuće vokalne sposobnosti i ljetni ugođaj u Opatiji, publiku su podigli na noge te je večer završila uz rock hit U2 i BB Kinga 'When love comes to town'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više