POPUSTILE ŽICE

Pink pala sa stagea i završila u bolnici

16.07.2010 u 10:56

Bionic
Reading

Na koncertu u njemačkom Nürnbergu Pink je prilikom jedne od svojih scenskih akrobacija pala s dva i pol metra visokog stagea i završila u bolnici

Nezgoda se dogodila pri prvim taktovima hita 'So What', a uzrokovala ju je loša povezanost sajli koje su trebale podići Pink u visine te je pjevačica pala sa scene visoke dva i pol metra na pod arene. 

Sama Pink pad je popratila psovkama u afektu, dok je publikom zavladao muk. Ubrzo se pjevačica vratila na scenu uz bučno odobravanje publike, no nakratko, jer je potom odvezena u bolnicu.

Sreća u nesreći je to što se nezgoda dogodila pri samom uzletu, budući da Pink u svojim scenskim akrobacijama uglavnom para gornje slojeve koncertnih dvorana i arena u kojima nastupa, a pad s tih visina bi bio opasan po život.

Iz bolnice se Pink putem Twittera obratila fanovima riječima isprike zbog nezgode. 'Svim mojim brojnim fanovima – jako mi je žao i neugodno što je nastup završio na takav način. Trenutno sam u bolnici i bit će sve u redu.' U kasnijem postu dodala je da joj ništa nije slomljeno, ali da trpi jake bolove.