POTVRĐEN KONCERT

Madonna 20. kolovoza stiže u Ljubljanu

30.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Madonna će u sklopu turneje 'Sticky & Sweet Tour' 20. kolovoza održati spektakularan koncert u Ljubljani

Svjetska turneja Sticky & Sweet već sada glasi kao najveća turneja u povijesti jednog solo izvođača, a nastavlja se 4. srpnja, kada će Madonna posjetiti veliki broj gradova u kojima još nije gostovala, među ostalim i susjednu nam Ljubljanu.

London Times dosadašnju turneju opisao je superlativima: 'U kategoriji najboljih glazbenih spektakala, kraljica popa je bez konkurencije i neporažena.' Da je opis na dobru putu, govore i nevjerojatne brojke. Tako je turneju dosad vidjelo gotovo dva i pol milijuna fanova u 58 gradova. Turneja je imala rekordnu prodaju ulaznica u svim zemljama kroz koje je dosad protutnjela.

A da Madonna ništa ne prepušta slučaju, pokazuje i odabir specijalnog gosta turneje. To je Paul Oakenfold, već dugo jedno od najvažnijih, ako ne i najvažnije ime moderne klupske scene. Remiksirao je glazbu Rolling Stonesa, U2, Madonne, Justina Timberlakea, New Ordera, The Curea, Massive Attacka, čak i Elvis Presleyja te je producirao za The Happy Mondays. Dvostrukom nominacijom za nagradu Grammy ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolji DJ na svijetu.

Sve sami superlativi vezani su uz turneju, a mi ćemo je imati prilike vidjeti, zasad sigurno, u Ljubljani 20. kolovoza. Od ostalih nama zanimljivih i bližih gradova, Madonna će 14. srpnja posjetiti Milano, a 13. kolovoza gostovat će u Pragu. U najavi turneje stoji i kako će Madonna posjetiti Srbiju, Bugarsku, Mađarsku i još neke zemlje. Tako će vjerojatno prije najavljivani koncert u Beogradu biti održan, samo još nije određen datum.

Pogledavši Madonnin itinerar, možemo jako žaliti što nas je i ovaj glazbeni spektakl zaobišao, ali utješno je to što će fanovi imati prilike vidjeti uživo Madonnu u susjednoj nam Sloveniji. Više informacija o turneji i prodaji ulaznica možete naći na Madoninim stranicama www.madonna.com, a uskoro i na stranicama Lupa promotora www.lupapromotion.hr.