VRSAR

Drugo izdanje Montraker music festivala

15.07.2010 u 13:31

Bionic
Reading

Od 20. do 23. srpnja u Vrsaru se održava Montraker Live Music Festival. Drugo izdanje trodnevnog muzičkog događanja ove godine bit će obogaćeno svakodnevnim After partijem, za što su interes iskazala tri vrsarska Beach Bara

Lani pokrenuti Montraker Live Music Festival, ostaje dosljedan jazz i blues glazbenom izričaju, pa će tako domaći i strani ljubitelji ove glazbe imati priliku na iznimno atraktivnom dijelu vrsarske obale – prostoru bivšeg kamenoloma Montraker danas preuređenog u zonu zabave, poslušati svaku večer dva koncerta.

Kao uvod u festivalsko događanje, u utorak na prostoru Belvedera nastupa Blue Family. Stage 2. Montraker Live Music Festivala otvara u srijedu The Blacky Legacy te kanadski John Campbelljohn Band, nakon čega se zabava seli u Casanova Beach Bar. U četvrtak, publiku će zabavljati Barend Middelhoforgan quartet te Buddy Whittington band, a za After parti je zadužen Dionys Beach Bar. Zadnji festivalski dan nastupaju Darko Jurković trio i Watermelon slim & The Workers, a 'dežuran' je Beach Bar Orlandin. Vrsarsko festivalsko druženje sa svjetskim glazbenicima zaključuje Damir Kukuruzovič Gypsy Jazz Quartet.

Za sve koncerte ulaz je besplatan, a kako veli direktor Montraker Live Music Festivala Marin Grgeta, pokrovitelji su Turistička zajednica i Općina Vrsar.