22. DO 25. SRPNJA U PULI

Osmo izdanje Seasplash Festivala

13.07.2010 u 11:11

Bionic
Reading

U Puli i ove godine možete prisustvovati nastupima relevantnih predstavnika raznih stilova, iz samog vrha svjetske produkcije

Pulski Monumenti ugostit će od 22. do 25. srpnja festival Seasplash, koji hrabro korača prema svom desetom izdanju.
Na četiri stagea zabavljat će vas etablirani glazbenici, bilo da se radi o tradicionalnim (roots, dub, reggae, ska, rocksteady, itd) ili modernijim stilovima iz elektronske ere (jungle, drum'n'bass, hip-hop, breakbeat, dubstep, itd). 

Seasplash ove je godine okupio impresivnu grupu glazbenika, kao što su Lutan Fyah (direktno s Jamajke, trenutačno jedna od reggae superzvijezda, s pratećim bendom), High Tone (jedan od najprogresivnijih francuskih i europskih dub bendova uopće), Iration Steppas, Channel One Sound System, Weeding Dub, Exodus (bastioni engleske, francuske, tj. svjetske dub & sound system kulture), Gentlemans Dub Club  (jedan od najperspektivnijih dub bendova), Smith & Mighty (kultni engleski drum'n'bass dvojac), RSD (solo dubstep projekt Roba Smitha aka RSD iz Bristola, aktivnog na sceni preko 30 godina), Elvis Jackson (iz Slovenije, jedan od najuspješnijih bendova iz regije posljednjih godina), a  posebno je ponosan na to što, između ostalih, nakon sedam godina održavanja, ima mogućnost ugostiti plejadu domaćih izvođača, na sceni koja se razvija i rapidno raste, od već scenski dokazanih (ST!llness, Kandžija, Postolar Tripper), do onih čije vrijeme tek dolazi (Las Balkanieras, Bamwise, BeetanTone). Tu je i čitav niz inozemnih i domaćih DJ nastupa. Festival tako i nadalje zadržava i razvija svoj međunarodni karakter.

Za posjetitelje festivala osiguran je parking i besplatno kampiranje u krugu prostora održavanja festivala (osigurani vodovodni i sanitarni čvorovi, tuševi), a cijelo vrijeme bit će pića, hrane i dodatnih sadržaja.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 270 kuna u pretprodaji, 300 kuna na ulazu, jednodnevna ulaznica u pretprodaji iznosi 95 kuna, a na ulazu 115 kuna.