Budućnost velikih dvorana

Dolaze nam Bon Jovi i UB 40?

29.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Glavni menadžer Spaladium Arene u Splitu, Troy Flynn iz tvrtke Global Spectrum Europe, potvrdio je da su u tijeku pregovori s brojnim svjetskim zvijezdama

Dok je za Slobodnu Dalmaciju voditelj zadarske dvorane Višnjik Mirko Sičić najavio koncert Mladena Grdovića koji će u veljači proslaviti 30 godina karijere, a 23. travnja Oliver Dragojević održat će ondje koncert s klapom Intrade, glavni menadžer Spaladium Arene u Splitu, Troy Flynn iz tvrtke Global Spectrum Europe, izbjegao je direktan odgovor na pitanje o potencijalnim gostovanjima svjetskih zvijezda, ali je rekao:

 

'To je pitanje za milijun dolara. Razgovarali smo s brojnim inozemnim i domaćim glazbenim zvijezdama, ali nemamo običaj otkrivati detalje i najavljivati njihova gostovanja dok još sve nije potpisano. Sve što nam treba je još vremena i, vjerujte, uspjeh neće izostati.' Upitan koliko ima istine u gradskim šuškanjima da bi u Spaladium mogla doći skupina Bon Jovi, Troy Flynn odgovara kako je i sam to čuo, ali da 'njega nitko dosad po tom pitanju nije kontaktirao'.

 

U istom je tekstu najavljen koncert grupe UB 40 7. srpnja u dvorani Višnjik, iako ugovor još nije potpisan. Kao što je poznato, u zagrebačkoj Areni 26. travnja nastupit će Beyonce Knowles, a 21. svibnja i Depeche Mode. Nadajmo se da će biti još dobrih koncerata jer prostor više ne bi smio biti problem.