U RUJNU

Nezapamćen interes za zagrebački koncert Gunsa

28.06.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Prvo gostovanje legendarnog benda koji će nastupiti u zagrebačkoj Areni 24. rujna izazvalo je ogromno zanimanje fanova pa prodaja ulaznica ide sjajno, kažu organizatori

Guns N'Roses, predvođeni jednim od zasigurno najkontroverznijih frontmena svih vremena i miljenikom ženskog dijela publike, Axlom Roseom, kako je već ranije najavljeno, u sklopu će svoje turneje posjetiti i Zagreb.

Prodaja karata za taj, nesumnjivo veliki jesenski rock spektakl ide sjajno, poručuju iz Lupa promotiona

Axl i ekipa posjetit će Hrvatsku u sklopu svojeg glazbenog putovanja po Europi, gdje će promovirati dugo očekivani studijski album Chinese Democracy te nas podsjetiti na svoje najveće hitove, poput Sweet Child Of Mine, You Could Be Mine Paradise City i Welcome to the Jungle. Zagreb je uvršten među desetak gradova Starog kontinenta u kojemu će zasvirati kultni Gunsi. 

Riječ je o bendu koji je obilježio kraj 80-ih i početak 90-ih godina te doživio planetarnu popularnost pa organizatori kažu da svi zainteresirani osiguraju kartu na vrijeme.

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima. Ulaznica za fanpit iznosi 329 kuna, za parter/tribine 299 kuna, a za lože 499 kuna.