Glazba HIGHWAY TO HELL

AC/DC morali platiti mito za izlaz iz Rumunjske

  • Autor: Hina
  • 27.6.2010 13:16:28
  • 27.6.2010 12:04:45

Nekoliko zaposlenika rumunjske državne službe kažnjeno je nakon što su od članova australske rock grupe AC/DC i njihove prateće ekipe zatražili novac da dopuste napuštanje zemlje, objavila je u nedjelju rumunjska agencija Mediafax

U svibnju je australska rock grupa s pratećom ekipom, koja se vraćala s održanog koncerta u Bukureštu, otkrila novi smisao svoje pjesme 'Highway to Hell' kada su je rumunjski carinici blokirali na granici s Mađarskom tražeći od njih novac za vinjete.

'Na carinskom prijelazu Nadlac zaposlenici rumunjskih autocesta (CNADNR), od pratećeg su osoblja i članova grupe zatražili 50 eura po vozilu za cestarinu, što je u konačnici iznosilo oko 2.500 eura, objasnivši im kako samo na taj način mogu napustiti zemlju', rekla je direktorica CNADNR-a Doina Tiron.

Članovi grupe poslali su pismo upravi tvrtke i uputili im žalbu na takav postupak. Petorica zaposlenika CNADNR-a dobili su otkaze, a uvedena je i posebna telefonska linija za žalbe na postupke carinika i ostalih služba na graničnim prijelazima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više