LUDI PROVOD

Vrući poljupci na Harteri

11.06.2010 u 17:04

Bionic
Reading

Pogledajte kako se zabavljala brojna publika na performansima i prezentacijama kojima je u Rijeci otvoreno šesto izdanje festivala Hartera

Prvom revijom performansa i serijom prezentacija pod imenom Pecha Kucha Night sinoć je u Rijeci otvoreno šesto izdanje festivala Hartera.

Večer uoči početka glavnih koncertnih događanja šeste Hartere, u sklopu odlično posjećenog besplatnog programa sudjelovali su svestrani kreativci iz Kanade, Italije, Srbije, Nizozemske i Hrvatske. Svoje jedinstvene projekte predstavili su arhitekt Bojan Bilić, dizajnerica Anita Martinek, web dizajnerica Maja Benčić, Dodolab, kipari Dejan Kljun i Stefano Katunar, dizajner Giorgio Pellizzaro, grafički dizajner Bob van Dijk, dizajnerski studio Kako.ko, ilustrator Zdenko Bašić te Ana Laco s performansom 'Body suspension art'.

Za brojne posjetitelje, koji su sa zanimanjem pratili predavanja i performanse u prostoru nekadašnje Tvornice papira, bio je to idealan uvod u predstojeće koncerte. Pogledajte kako su se zabavljali prije glavnih zvijezda.