Glazba DODATNA POGODNOST!

Ulaznice za T-Mobile INmusic kupite karticama na rate

  • Autor: tportal.hr
  • 10.6.2010 12:02:24
  • 10.6.2010 11:33:01

Od danas, 10. lipnja, svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica za T-Mobile INmusic festival imaju mogućnost plaćanja karticama

Od danas, 10. lipnja, svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica za T-Mobile INmusic festival imaju mogućnost plaćanja karticama. Korištenje kartica omogućuje kupcima ulaznica plaćanje u mjesečnim ratama, do šest mjeseci, sukladno pravilima i uvjetima banaka.

Ulaznice se putem kartica na rate mogu kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 490 kuna, odnosno 440 kuna s popustom za sve T-Mobile korisnike.

T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice.

Kamperske ulaznice moguće je kupiti, također, u svim T-Centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 180 kuna. Dnevne ulaznice (22. ili 23. lipnja) po cijeni od 350 kuna te ulaznice za nulti dan (21. lipnja) po cijeni od 250 kuna nije moguće kupiti u pretprodaji u T-Centrima, već će biti dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.

Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice i ulaznice za nulti dan.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više