NOVOST NA FESTIVALU!

Noćna pozornica INbass na T-Mobile INmusic festivalu

09.06.2010 u 14:57

Bionic
Reading

Uz Absolut Party, T-Mobile INmusic festival predstavlja još jednu noćnu pozornicu – INbass!

Uz Absolut Party, T-Mobile INmusic festival predstavlja još jednu noćnu pozornicu – INbass!

INbass će zvukove elektronike ugostiti 22. i 23. lipnja, a publiku će prvi dan festivala do dugo u noć zagrijavati L-VIS 1990, Juice, Simbad i Eddy Ramich.

L – VIS 1900

L-VIS 1990 (aka James Connolly) duboko je ukorijenjen u tkivo londonske vibrant scene, povezuje britanski stil s elementima globalnih low end vibracija. Spajajući elemente Garagea, Housea, Dubstepa, Heavy Bass riddims, L-VISov zvuk je filtriran i reduciran u nešto što bi se najbolje moglo opisati kao minimalizam. Njegova originalna perspektiva plesne glazbe privukla je pozornost DJ-a u cijelom svijetu, a L-VISovi dubovi postali su sastavni dio live setova Diplo, Drop vapna, Sinden, Brodinski, Crazy Cousinz, puzzle latex i Orgasmic.
http://www.myspace.com/lvis1990

JUICE

Nikola Fox, poznatiji kao Juice, kao jedan od rodonačelnika d&b scene u Hrvatskoj, zajedno s Lekkeom pokreću jedan od prvih d&b krugova - Kryo, organiziraju d&b večeri u nekoliko zagrebačkih klubova i vode vjerojatno prvu d&b emisiju u hrvatskome eteru - 'Kryo.FM' na radiju Student. Nekoliko godina kasnije, točnije u ljeto 2003, upoznaje Gekku te se kao njihov zajednički 'brainchild' rađaju bassinvaders!. Ova d&b večer bila je jedna od najredovitijih i najdugovječnijih - bilježi preko 60 mjesečnih izdanja i sedam godina neprekinutog djelovanja.
http://www.myspace.com/juicowski

SIMBAD

Simbadov hvaljeni album iz 2008. 'Supersonic Revelation' za Raw Fusion Records dotaknuo je retro soul, house i hip hop, a istovremeno uspijeva zagolicati umove techno i elektronske zajednice širom svijeta. Sinonim za dobru glazbu, DJ i producent Simbad je sa svoja tri albuma i više od 200 produkcija i remikseva jedan od najtraženijih beatmakera današnjeg vremena u svijetu elektronske scene.
http://www.myspace.com/djsimbad

EDDY RAMICH
Već skoro cijelo desetljeće Eddy vodi uspješan program Kontrapunkta u zagrebačkom klubu Aquarius koji je dosad ugostio mnoge eminentne goste poput Gillesa Petersona, Jazzanove, 4Hero, Carla Craiga, IG Culture, Bugz In The Attic i mnoge druge. Vodi jednu od rijetkih emisija u Europi koja predstavlja underground soul, hiphop, jazz, broken beats...
http://www.myspace.com/eddymeetsyannah