Glazba PODRŠKA PROSVJEDNICIMA

TBF-ovci u četvrtak u Varšavskoj

  • Autor: I. T.
  • 9.6.2010 15:11:50
  • 9.6.2010 14:01:31

TBF će u četvrtak popodne održati koncert u Varšavskoj ulici u znak podrške inicijativi Pravo na grad, Zelenoj akciji i prosvjednicima koji već 25 dana čuvaju tu ulicu

U znak podrške inicijativi Pravo na grad i Zelenoj akciji te prosvjednicima koji već 25 dana čuvaju Varšavsku ulicu, TBF će u četvrtak u kasnopopodnevnim satima izvesti koncert u Varšavskoj u sklopu kulturno-umjetničkog programa 1001 (dan i) noć za Varšavsku, a dan kasnije, u petak, nastupit će Dunja Knebl.

Koncert TBF-a održat će se s početkom u 18.15, a prosvjednike će tog dana performativno i koncertno podržati Bacači sjenki, zbor Matija Gubec i Dijana Ćurković koja će čitati poeziju, dok će vizualno sve uljepšati studenti ALU svojim radovima.

Dunja Knebl će održati koncert u petak s početkom u 19 sati, a nakon nje slijedi kutak poezije. Dražen Katunarić čitat će vlastite stihove, a Rujana Jeger, Rade Jarak i Barbara Matejčić čitat će izbor iz djela pokojnog Sime Mraovića, pjesnika, romanopisca i dugogodišnjeg tportalovog blogera.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više